Parama dėkojame




Lietuvos šokėjams – aukso medaliai iš tarptautinių varžybų Austrijoje

Savaitgalį Vienoje (Austrija) vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos, kuriose Lietuvos šokėjų poros tapo nugalėtojomis ir finalininkėmis.

Profesionalų lygos standartinių šokių grupės „Super Grand Prix” kategorijos varžybose Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (Kauno „Sūkurys“) tapo nugalėtojais.

Sidabro medalius laimėjo Andrzejus Sadeckis ir Karina Nawrot iš Lenkijos, o trečią vietą užėmė vengrai Laszlo Csaba ir Viktoria Pali. Grupėje varžėsi 15 porų.

 

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa“ – Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) laimėjo aukso medalius, o Tomas Fainšil ir Violetta Posmetnaya (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) užėmė šeštą vietą.

Antrą vietą užėmė Vasilyjus Kirinas ir Ekaterina Prozorova iš Austrijos, o trečia vieta atiteko rusams Aleksejui Glukhovui ir Anastasijai Glazunovai. Varžybose dalyvavo 89 poros.

Senjorų I standartinių šokių grupėje Tomas Rimkus ir Nerija Surblytė – Rimkienė (Kauno „Kaspinas“) užėmė šeštą vietą.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė Ronaldas Puxas ir Sabine Pux iš Austrijos, antrą vietą užėmė italai Luca Bandettini ir Margherita Petrocchi, o bronzos medalius laimėjo Rumunijos atstovai Simonas Sorinas Dumitru ir Florentina Constantinescu. Grupėje varžėsi 30 porų.

Lietuvos sportinių šokių federacijos informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode