Marcinkevičius




Lietuvos rinktinė Daviso taurės dvikovą su Gruzija pradėjo nesėkme

Lietuvos rinktinė Daviso taurės savaitgalį pradėjo pralaimėjimu, nes į kortus žengęs Tadas Babelis neturėjo vilčių prieš 57 pasaulio raketę Nikolozą Basilašvilį. Lietuvio ir gruzino mačas truko vos valandą ir šešias minutes ir baigėsi rezultatu 3:6, 2:6, 0:6.

Pirmame sete T.Babelis pralaimėjo tik vieną savo padavimų seriją ir rungtyniavo neblogai, todėl mačo pradžia suteikė vilties. Tačiau antrame ir trečiame sete N.Basilašvilis padidino apsukas, o mačą baigė laimėdamas septynis geimus iš eilės.

Šioje dvikovoje T.Babelis laimėjo tik 54 proc. savo pirmųjų padavimų ir atliko 4 neliečiamus kirčius. Lietuvis taip pat atliko 6 dvigubas klaidas ir nė karto nepalaužė varžovo padavimo (0/3).

Toliau Lietuvos ir Gruzijos akistatoje į kortus žengs Laurynas Grigelis bei George'as Tsivadzė. Mūsiškiai atsilieka rezultatu 0:1, o žaidžiama iki trijų pergalių, todėl šis susitikimas gali nulemti labai daug.

G.Tsivadzė ATP pasaulio reitinge užima 862 vietą, o L.Grigelis žengia 249-as. Tarpusavyje tenisininkai dar nėra žaidę nė karto.

Vilnius, balandžio 7 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode