Marcinkevičius




Išradingos pramogos mėgstantiems žemę

Jodinėjimas arkliais, pasivažinėjimas kartingais, romantiška vakarienė tik dviese… Eilinis dovanų kuponasvoliojasi užmirštame stalčiuje, artėja savaitgalis ir norite nuveikti kažką tokio, ko nesate veikę, sugalvoti originalią ir smagią pramogą, bet svarstote vėl vaikščioti jau iki skausmo numindžiotais takais… O ir pirmadienis artėja – diena, kuomet kiekvienas bendradarbis giriasi savaitgaliniais žygdarbiais ir netikėtais laisvalaikio praleidimo būdais, kai laimi tas, kuris smagiausiai praleidžia laiką ir padaro gausybę selfiųlive video bei „Instagram“ nuotraukų.

Tačiau svarbiausia šioje situacijoje ne like ir malačius skaičius, o gerai ir neužmirštamai praleistas laikas su draugais, šeima ar antrąja puse! Tad norime pasiūlyti originalias ir, tikėtina, mažai kam bandytas pramogas, kurios nėra tokios banalios ir populiarios, tačiau ne ką mažiau smagios!

Automanų pramogos

Pasivažinėjimas prabangiu, galingu ar retu automobiliu gali nebestebinti, tačiau ar esate slydę šonu senučiu 3 klasės BMW? Vos kelios minutės tokio pasivažinėjimo adrenalino skalę gali ištaškyti ant priekinio bolido stiklo, tačiau jūs pasitikimose rankose – profesionalūs šonaslydžio sportininkai žino ką daro! Besižavintys šiuo sportu gali išmėginti savo jėgas sėdant už vairo patys – yra ne viena komanda, siūlanti tokią atrakciją, kuri, beje, ne tik privers paprakaituoti adrenalinu, bet ir patobulins vairavimo įgūdžius. Tiesa, jeigu driftas nežavi, mėgstantiems originalias auto pramogas pasiūlymų sąrašas ties šiuo nesibaigia.

Ramybė

Ne visiems norisi rizikuoti apatiniu trikotažu šėlstant nutrūktgalviškuose nuotykiuose, juk galima laiką praleisti ir ramiai. Išmėginkite elektrinį dviratį su vaikščiojimo takeliu („Lopifit“)! Tai ramus, tačiau visiškai kitoks būdas pasivažinėti (o gal – pasivaikščioti?), o ir fotografuotis pačiam nereikės, nes šis išradimas pats trauks aplinkinių dėmesį!

Riedis mirė. Tegyvuoja riedis!

Pergarsėję „Segway“ dulka praeityje. Na ir dar policijos bei A. Zuoko garažuose. O štai jaunimas renkasi tik tam tikras riedžio dalis, kurioms įteiktas ir naujas pavadinimas – tai mini riedis! Sunku net patikėti, kiek juoko ir adrenalino suteikia mažasis technikos stebuklas. Žinoma, tik nemokantiems jį valdyti. Mokantiems tai bus galimybė ramiai pasivažinėti, o šauniausia, jog mini riedis patrauklus bet kurio amžiaus žmonėms, tad nuotykių netrūks visai šeimai.

Atsikračius dviejų papildomų ratų tik dar smagiau!

Ekologija ir adrenalinas dažniausiai susiduria tuomet, kai jums patiekia garuose virtą vištieną su NULIS druskos. Ir dar šalia salotų lapų (su NULIS druskos!) kaip kokiai Margei. Kam nesukiltų adrenalinas žinant, kokia bausmė laukia? Tačiau yra ir daugiau šių skirtingų sričių derinimo būdų, pavyzdžiui, elektriniai KTM motociklai. Tai tokie patys KTM, tik… Tylesni.  Be to, tai šauni proga išmokti važinėti motociklu, nes elektriniai KTM neturi  pavarų ir sankabos, tad pirmoji pažintis bus ypač draugiška. O jeigu vis tiek norite „išrūkyti“ motiną gamtą, rinkitės pasivažinėjimą tradiciniu enduro – paslaugos teikėjas duos ne tik motociklą, bet ir apsaugas bei instruktažą, tad visiškai nereikės sukti galvos.

Aš – pilotas!

Būtent šia skamba fraze pradėkite savo didingąjį pasakojimą apie neįtikėtiną pilotavimo epopėją. O tada galite tyliai pasakyti, jog pilotavote… Droną.

Bet na ir kas, kad jis mažas? Kad tai vaikų svajonė? Droną suvaldyti nėra itin paprasta, o įgudus atsiveria nepaprasti vaizdai, kurį mato tik paukščiai. Tai unikalus bepilotis orlaivis, kuris suteikia galimybę filmuoti, fotografuoti, atlikti akrobatines figūras ar tiesiog pasimėgauti miesto ar gamtos panorama.

www.geradovana.ltinformacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode