Marcinkevičius




Klaipėdos įstaigoms pranešta apie sprogmenis, grasinimų sulaukė ir Palangos savivaldybė

palangaKlaipėdos darželiams ir mokykloms ketvirtadienį pranešta apie padėtus sprogmenis, apie tai, kad bus užminuotas pastatas pranešta ir Palangos savivaldybei. 

Kaip informavo Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, ketvirtadienį iki pietų elektroninius laiškus apie padėtus sprogmenis buvo gavusios šešios ugdymo įstaigos, popietę skaičius išaugo iki 18. Visoms pranešta elektroniniais laiškais, kurių turinys panašus. Jie siųsti ne lietuvių kalba. 

Patikrinę ugdymo įstaigas pareigūnai įtartinų ar grėsmę keliančių objektų nerado, tačiau kai kurios įstaigos savarankiškai priėmė sprendimą evakuoti asmenis. 

Grasinančio laiško ketvirtadienį sulaukė ir Palangos savivaldybės administracija. Kaip BNS sakė atstovė Jurgita Vanagė, apie laišką, kuriame informuota, kad per 24 valandas bus užminuotas pastatas, pranešta policijai. Ši buvo atvykusi apžiūrėti patalpų, susipažino su laiško turiniu.

Kaip pranešė policija, planas „Skydas“ nė vienoje švietimo įstaigoje įvestas nebuvo. Aplinkybės tikslinamos.

BNS nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode