Marcinkevičius




Po švenčių neatsigavę Užpaliai, gausybė sirgalių Skuode ir svarbi Kruonio Žaibo pergalė

Po šventinės pertraukos toliau tęsiasi „Mažų miestelių krepšinio lygos“ (MMKL) čempionatas, kuriame ne visoms komandoms sėkmingai sekasi atsigauti po ilgo šventinio maratono. A diviziono ir Veteranų čempionato ekipos toliau tęsia pirmojo etapo kovas, o B divizione jau prasidėjo antrasis etapas.

A divizionas

Po švenčių neatsigavusiems Užpaliams – Keleriškių antausis

A divizione nepralaimėjusių komandų nebeliko. Penktadienio rungtynėse Kėdainiuose po švenčių neatsigavę užpaliečiai 82:97 nusileido Keleriškių „Laumetriui“ ir patyrė pirmąjį pralaimėjimą čempionate. Tiesa, šis pralaimėjimas Užpalių komandos iš pirmosios vietos grupėje jau neišstums, nes pralaimėjimą Panevėžio rajono derbyje patyrė ir Velžio krepšininkai, rezultatu 48:55 nusileidę Trakiškio SK „Akmenims“. Tuo tarpu ši pergalė Keleriškių ekipą kilstelėjo gerokai į viršų – net iki trečiosios vietos.

Svarbi Kruonio ekipos pergalė prieš kaimynus iš Beižionių

Svarbią pergalę namuose pavyko iškovoti ir mažiausiai antrąją vietą Pietų grupėje užsitikrinti Kruonio „Žaibo“ krepšininkams, kurie 79:57 palaužė savo kaimynus iš Elektrėnų savivaldybės Beižionių SK „Giją“.

Narvydžių „Kuršasta“ pergale nudžiugino gausiai susirinkusius sirgalius

Antrą pergalę iš eilės čempionate įsirašė Narvydžių Kuršastos“ krepšininkai, kurie namuose 80:60 nugalėjo Šeduvos SK Šeduvą“. Skuode vykusiose rungtynėse susirinko per 90 sirgalių, kurie sukūrė ypatingą atmosferą, skandavo skanduotes ir aktyviai palaikė savo komandą. Kaip visada Narvydžių komanda rėmėjų prizais pelepino ir geriausius rungtynių žaidėjus. Sveikintina iniciatyva.

B divizionas

Kepalių ir Dembavos komandų pergalės namuose

B divizione prasidėjus antrajam etapui komandos susitinka su priešingose grupėse rungtyniavusiomis ekipomis. Abiems iš Šiaurės A grupės atėjusioms komandoms antro etapo startas buvo sėkmingas. Kepalių Amicitia“ namuose 89:57 sutriuškino Kegų „Grifą“, o Dembavos „Rezus“ 76:69 įrašė pirmąją nesėkmę Vaiguvos Knituvai“.

Veteranų čempionatas

Veteranų čempionate praėjusį savaitgalį vyko pilnas trijų rungtynių turas, o ir toliau be pralaimėjimų čempionate žengia Trakiškio SK „Akmenys“ kurie savo aikštelėje 72:49 įveikė Žiežmarių atstovus. Trakiškiečiams vieninteliems pavyko apginti namų aikštės pranašumą, Kuktiškės namuose 74:91 nusileido Kudirkos Naumiesčiui, o Lėno-Taujėnų „Partizanai“ 41:64 pralaimėjo užpaliečiams.

Kiti rezultatai

Kalvarijos KK „Raudeniškiai“ šventė svarbią pergalę 82:63 įveikdami Senosios Varėnos „TVM“, Šateikių „Žalmedis-Baudėja“ 82:66 nubaudė Ventą, Kazlų Rūda 100:77 privertė Birštoną pralaimėti jau ketvirtą kartą iš eilės, o Kavarskas 78:73 palaužė Juškonis ir pakilo iš dugno. B divizione dar vieną tvirtą pergalę 107:72 šventė Kužiai, namuose įveikę Valpainius.

MMKL informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode