Marcinkevičius




Smurto priežastis – alkoholis

Praėjusios savaitės pabaigoje neblaivūs vyrai skriaudė savo gyvenimo moteris, suduodami ne vieną smūgį į įvairias kūno vietas. Taip pat pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl galimo padegimo.

Sumušė moteris

Sausio 28 d., apie 20.30 val., Skuodo g. neblaivus (nustatytas 2,32 promilės girtumas) 37 metų vyras konflikto metu sudavė ranka į veidą neblaiviai (nustatytas 2,21 promilės girtumas) kartu gyvenančiai 36 metų buvusiai žmonai.

 

Sausio 30 d., apie 1.35 val., Žemaitijos g. kilusio konflikto metu neblaivus (nustatytas 1,87 promilės girtumas) 33 metų vyras trenkė į skruostą ir suėmęs už kaklo smaugė 24 metų sugyventinę.

Tą pačią dieną, apie 21.45 val., Draugystės g. kilusio konflikto metu neblaivus (nustatytas 2,27 promilės girtumas) 39 metų vyras trenkė į ranką ir petį 42 metų žmonai.

Įtariamas padegimas

Ketvirtadienį, apie 12.00 val., Laisvės g. buvo padegtas 54 metų vyrui priklausantis neužrakintas butas. Atvykus ugniagesiams, iš pirmo namo aukšto veržėsi liepsna. Trijų kambarių bute degė baldai. Gaisro metu sudegė medinės kambario durys, dviejų medinių langų rėmai. Nuo karščio išdužo stiklai. Apdegė dvi lovos, lubų apdaila, aprūko visas butas. Padaryta apie 10 000 eurų turtinė žala.

Šeštadienį, apie 2.30 val., Sedoje padegtas automobilis „Rover 400“.

Dėl abiejų šių įvykių pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode