Marcinkevičius




Smurto banga šeimose neslūgsta

Praėjusios savaitės pabaigoje rajone pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl smurto. Konfliktų metu nukentėjo ne tik moterys ir vaikai, bet ir vienas vyras. Mažeikiškė nevykdė teismo sprendimo.

Sužalojo sugyventinį

Sausio 22 d., apie 3.00 val., Ašvos sodo 1-ojoje g., namuose, 24 metų moteris kilusio konflikto metu kėde trenkė per galvą neblaiviam (nustatytas 2,04 promilės girtumas) 24 metų sutuoktiniui. Mažeikių ligoninės Priėmimo skyriuje nukentėjusiajam diagnozuota galvos trauma, po apžiūros jis išleistas gydytis ambulatoriškai. Iki atvykstant pareigūnams įtariamoji iš namų pasišalino, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Trenkė sugyventinės dukrai

     Sausio 23 d., tuoj po vidurnakčio, Pikelių k. neblaivus vyras, gim. 1975 m. (nustatytas 2,15 promilės girtumas), kilusio konflikto metu kumščiu trenkė į skruostą sugyventinės dukrai, gim. 1999 m.

Sumušė sugyventinę ir žmoną

Šeštadienį, apie 14.12 val., Draugystės g., namuose, neblaivus (nustatytas 1,67 promilės girtumas) 28 metų vyras kilusio konflikto metu trenkė rankomis, spardė į įvairias kūno vietas, pešė plaukus 20 metų sugyventinei. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Penktadienį, apie 1.00 val., Viekšniuose 44 metų vyras rankomis ir kojomis sudavė smūgius gulėjusiai 43 metų žmonai į įvairias kūno vietas, po to sugriebęs už rankos ištempė ją iš lovos ir pririšo prie radiatoriaus. Moteris į medikus kreipėsi sausio 24 d. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nevykdė teismo sprendimo

Sausio 22 d. nustatyta, kad Mažeikiuose gyvenanti moteris nevykdė sausio 11 d. Mažeikių rajono apylinkės teismo sprendimo, kuriuo vadovaujantis ji turėjo išsikraustyti iš buto. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode