Marcinkevičius




Nauji dėvimieji prietaisai „atriša“ rankas mėgautis pasauliu

„Samsung“ pristatė naują „Galaxy“ serijos dėvimųjų prietaisų liniją: išmanųjį laikrodį „Galaxy Watch Active“, išmaniąsias apyrankes „Galaxy Fit“ bei „Galaxy Fit e“ ir belaides ausines „Galaxy Buds“, sakoma pranešime spaudai.

Prisitaiko prie vartotojo stiliaus

Išmanusis laikrodis „Galaxy Watch Active“, palyginti su praėjusiais metais išleistu „Galaxy Watch“, išsiskiria sportiniu dizainu. Jis yra ypač lengvas ir universalus išmanusis laikrodis, kuris gali tapti nauja stiliaus detale ir nepamainomu pagalbininku kasdien. Vartotojai gali pasirinkti laikrodžio spalvą ir prie jo priderintą keičiamą dirželį.

Šis išmanusis laikrodis gali būti asmeniniu gyvenimo būdo treneriu tiems, kurie siekia ne tik sveikesnio kūno, bet ir dvasinės pusiausvyros.

Kraujospūdį bus galima stebėti kasdien vos pažvelgus į savo riešą. „Stress Tracker“ programėlė optimaliausiu metu pasiūlys atlikti kvėpavimo pratimus, kurie padės sutelkti dėmesį ir sumažinti susidariusią įtampą.

Laikrodis suderinamas su „Android“ ir „iOS“ operacines sistemas turinčiais prietaisais bei seka vartotojo vidaus ir lauko treniruočių rezultatus. Įrenginio savininkai galės naudotis populiariomis programėlėmis: „Under Armour“, „Spotify“ ir „Strava“. „Galaxy Watch Active“ turi išmanųjį asistentą „Bixby“, kuris leis valdyti prietaisą balso komandomis, skambinti ar siųsti žinutes į rankas nepaėmus telefono.

„Galaxy Fit“ ir „Galaxy Fit e“ – 90 skirtingų treniruočių 

„Galaxy Fit“ ir „Galaxy Fit e“ išmaniosios apyrankės skirtos tiek laisvalaikiu pajudėti mėgstančiam bėgikui, tiek profesionaliam atletui.

Išmaniųjų apyrankių liniją papildę prietaisai automatiškai pradeda fiksuoti vartotojo veiklą, kai tik jis pradeda eiti, bėgti, važiuoti dviračiu, mankštintis ant elipsinio treniruoklio ar užsiima kitokia fizine veikla.

Naudodamiesi „Samsung Health“ programėle galėsite pasirinkti bet kurią iš 90 skirtingų treniruočių, o „Galaxy Fit“ ir Galaxy Fit e“ automatiškai pradės fiksuoti duomenis. Be to, patobulintos miego stebėsenos ir streso valdymo funkcijos leis sekti sveikatos būklę bet kuriuo paros metu.

Laikrodžių apyrankių valdiklis visada rodys pranešimus, įspėjimus, kalendorių ar orų prognozes. Keliaujant kitoje laiko juostoje, „Galaxy Fit“ automatiškai įjungs papildomą laikrodį. Abu prietaisai atsparūs vandeniui.

Belaidės „Galaxy Buds“ ausinės – muzikos ir aplinkos garsų sintezė

Belaidės „Galaxy Buds“ dėl patogios konstrukcijos, lengvo valdymo, kompaktiško dydžio ir profesionalios garso kokybės gali tapti nepakeičiamu atributu.

Belaidėse ausinėse įdiegta „AKG“ garso sistema užtikrins aukščiausią garso kokybę, o patobulinta aplinkos garso sistema leis aiškiai girdėti ne tik garsą, sklindantį iš ausinių, bet ir aplinkos garsus. Net ir klausydamiesi muzikos ar atsiliepdami į skambučius vartotojai girdės, kas vyksta aplink juos. Ausinėse integruoti „Adaptive Dual Microphone“ mikrofonai kiekvienoje ausinėje turi po vieną vidinį ir išorinį mikrofoną.

Dėl talpios šio įrenginio baterijos be papildomo įkrovimo galima 6 valandas klausytis muzikos, o telefonu kalbėti net 5 valandas. Be to, ausines bus galima įkrauti su naujausiu „Galaxy S10“ išmaniuoju, kuris bevieliu energijos dalijimusi geba įkrauti kitus įrenginius.

Lrt.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode