Sprogimas

Pratęsus karantino ribojimus, praktikos egzaminai nevyks iki vasario 28 d.

Atsižvelgiant į Vyriausybės sprendimą pratęsti karantiną šalyje ir tolimesnius taikomus ribojimus, praktikos egzaminai „Regitroje“ sustabdyti iki vasario 28 d. Kitų paslaugų teikimas išlieka nepakitęs – klientai ir toliau bus aptarnaujami tiek skaitmeniniais kanalais, tiek padaliniuose pagal išankstinę registraciją.

Kaip ir nuo gruodžio 16 d., praktikos egzaminai bus atšaukiami etapais, t. y. kas savaitę, atsižvelgiant į esamą situaciją šalyje ir tuo metu galiojančius karantino ribojimus. Apie atšauktus egzaminus klientai bus informuoti asmeniškai SMS žinutėmis. Jei situacija dėl praktikos egzaminų vykdymo pasikeistų, „Regitra“ informuos atskiru pranešimu.

Tuo metu teorijos egzaminai vyksta toliau užtikrinant saugumo ir srautų valdymo reikalavimus.

Pratęstas teorijos egzaminų rezultatų ir pradedančiųjų vairuotojų pažymėjimų galiojimas

Primename, kad būsimiems vairuotojams, kuriems teigiamas teorijos egzamino rezultatas baigia galioti ekstremalios situacijos metu, galiojimo terminas yra pratęsiamas visos ekstremalios situacijos paskelbimo laikotarpiui ir dar 6 mėnesiams po jo pabaigos. Taigi, nepaisant to, kad šiuo metu yra laikinai sustabdytas praktikos egzaminų vykdymas, visiems būsimiems vairuotojams yra sudaryta galimybė suspėti vėliau išlaikyti egzaminą.

Taip pat „Regitra“ pradedantiesiems vairuotojams, kurių vairuotojo pažymėjimai baigia galioti per karantiną, pratęsė jų galiojimo terminą karantino laikotarpiui ir dar 45 d. po jo pabaigos. Šis pakeitimas aktualus tiems, kurie, neturėdami 2 metų vairavimo patirties, pažeidė Kelių eismo taisykles ir turi per vienus metus nuo pažeidimo padarymo dienos baigti papildomus mokymus.

Dar daugiau aktualios informacijos apie „Regitros“ paslaugų pasikeitimus karantino laikotarpiu galima rasti įmonės interneto svetainėje: https://www.regitra.lt/lt/covid-19

VRM nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode