Sprogimas

100 metų jubiliejų atšventė dar viena Vilniaus rajono gyventoja

 

Spalio 24 dieną, Nemėžio seniūnijos gyventojai Magdei Sinkevičiūtei-Vaičiūnienei sukako 100 metų. Šio gražaus jubiliejaus proga jubiliatę pasveikinti atvyko Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst, Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Socialinės rūpybos skyriaus vedėja Irena Ingelevič ir Nemėžio seniūnijos seniūno pavaduotoja Lilija Grigorovič.

Magdė Sinkevičiūtė-Vaičiūnienė gimė 1917 m. spalio 24 dieną Prienų rajone, Vartų kaime. Du broliai buvo ištremti į Sibirą. Ištekėjus pagimdė 5 vaikus. Dirbo įvairius ūkio darbus kolūkyje. Mirus vyrui ir sūnui Magdė viena gyveno kaime. Po to persikėlė pas vyriausią dukrą Aldona Zavackienę ir jos vyrą Valentiną į Vilnių. Kiti jos vaikai sukūrę šeimas gyvena Lietuvoje, taip pat ir jų vaikai ir anūkai. Dabar Magdė turi 7 anūkus ir 6 proanūkius.

Jubiliejaus proga ilgaamžę pasveikino Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst, linkėdama kuo geriausios sveikatos, stiprybės, artimųjų meilės ir kasdienių džiaugsmų. Merė įteikė Magdei Sinkevičiutei-Vaičiūnienei sveikinimo raštą ir puokštę gėlių, o Socialinės rūpybos skyriaus vedėja Irena Ingelevič atminimo dovaną.

Nemėžio seniūnijos atstovai taip pat pasveikino Magdę su gražia švente ir padovanojo jai saldų pyragą ir didelę puokštę gėlių.

Linkime jubiliatei sveikų ir laimingų gyvenimo metų!

Vilniaus rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode