Sprogimas

Mažieji futbolininkai ir toliau žygiuoja pergalių keliu

Sakoma, kad 13 – nelaimingas skaičius, velnio tuzinas ir panašiai, bet ne FK „Atmosfera“ mažiesiems futbolininkams. Birželio 13 d. 2007 m. gimimo berniukai, treniruojami trenerio Antano Bulošo, dalyvavo mini turnyre Panevėžyje. Įveikę visus varžovus mažieji „Bulošiukai“ paneigė  nelaimingo skaičiaus teoriją ir pasidabino aukso medaliais.

Mūsų „Atmosferiukai“ varžėsi su bendraamžiais iš Panevėžio, Vilniaus, Kauno, Kėdainių, Šiaulių. Vilniaus „Žaibo“, Kauno FM „Tauras-1“ ir Panevėžio FA-2 įveikė rezultatu 2:0, Kauno FM „Tauras-2“ – 7:1 ir Panevėžio FA-2 – 2:1.

Be aukso medalių bei nugalėtojų taurės, organizatoriai apdovanojo individualiais prizais Tadą Čiginską kaip geriausią FK „Atmosfera“ žaidėją bei Arną Andriejauską – geriausią turnyro puolėją.

Savaitę prieš šį susitikimą mažieji „Atmosferiukai“ bandė palaužti vyresnius vaikus 2006 m.gimusių futbolininkų turnyre, vykusiame taip pat Panevėžyje. Mažeikiškiams tai nebuvo pati sėkmingiausia diena. Nors trys komandos surinko po vienodai pergalių, bet dėl tarpusavyje sužaistų rezultatų iš šešių komandų mažeikiškiai liko penkti. 

Kitas turnyras, į kurį treneris A. Bulošas planuoja vykti ir taip užbaigti sezoną, birželio 25 d. vyks Kauno Dariaus ir Girėno stadione. Šiame turnyre, be lietuvos futbolininkų, dalyvaus žaidėjai is Lenkijos, Estijos, Rusijos ir Latvijos.

Vaikų tėveliai

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode