RETRO

Koks lakavimas madingas šią vasarą?

lakasManikiūras su lakavimu yra viena iš populiariausių grožio procedūrų tarp moterų. Bet ar tai gali stebinti? Juk tvarkingi ir dailiai nulakuoti nagai rankoms suteikia papildomo grakštumo, estetikos, o moteriai dar ir pasitikėjimo savimi. Jei domina manikiūro tendencijos ir smalsu, kokios jos bus šią vasarą, štai kelios iš jų. Galbūt kažkurias „pasigausite“ ir savo nagučiams?

Tas nepabostantis prancūzas...

Prancūziškas lakavimas vis dar išlieka „ant bangos“. Tai klasika, estetika ir elegancija, nenuostabu, jog moterys jį tiesiog dievina. Negana to, prancūziškas lakavimas tinka ir prie laisvalaikio, ir oficialaus stiliaus, taip pat dominuoja ir tarp proginių lakavimų, yra vis dar labai dažnas pasirinkimas vestuvėms.

Žaismingas arba santūrus ombre

Ombre perėjimai gali būti švelnūs arba itin ryškūs – ir vieni, ir kiti atrodo labai dailiai, todėl nenuostabu, kad tiek merginos, tiek moterys dievina šį lakavimo stilių. Taigi šaunu, kad jis bus madingas ir šią vasarą.

Išraiškinga tekstūra

Jei mėgstate ant nagų lipdukus, akmenukus ar kitus elementus, kurie iškyla virš nago paviršiaus, sudaro 3D efektą, nelygią tekstūrą, tuomet drąsiai rinkitės tokį lakavimą. Visos priemonės, kurios nagui suteiks iškilią tekstūrą, 2023 vasarą bus populiarios.

Metalo efektas

Nulakuoti nagus metalo spalvos laku šiais laikais jau būtų gana banalu, tačiau išsilydžiusio metalo efektas, metalo spalvos elementai, imituojantys tikrą metalą, bus labai šaunus ir madingas pasirinkimas.

O kaip dėl formos?

Atliekant manikiūrą nagui galima suteikti norimą formą. Šį sezoną populiarumo laurus skina ovalas. Tai puiku, nes moterys šią formą labai mėgsta – tiek dėl dailumo, tiek dėl praktiškumo. Tiesa, šiame kontekste verta paminėti ir nago ilgį – iš mados gana sparčiai traukiasi pernelyg ilgi nagai ir vietą jie užleidžia natūralaus ilgio nagučiams.

Madingos spalvos

Šį sezoną itin populiarios kelios spalvos. Bene pagrindiniu smuiku griežia raudona ir daugybė jos atspalvių, taip pat mėlyna, populiarumu nesiskundžia ir neutralūs, švelnūs, beveik nematomi atspalviai, skaidrus lakas. Dar tarp populiariausių patenka ir tamsios spalvos, kurios visada yra geras ir praktiškas pasirinkimas, kadangi beveik prie visko dera.

23-226

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode