Sprogimas

Vestuvinių žiedų tendencijos 2023 metais

ziedasDažnai besirinkdami vestuvinius žiedus būsimi jaunieji atsižvelgia ne tik į savo simpatijas, tačiau ir į tai, kokios tendencijos vyrauja tais metais. Todėl apžvelkite vestuvinių žiedų madas 2023 metais.

Metalų miksas

Šiais metais viena iš ryškesnių vestuvinių žiedų tendencijų yra skirtingų metalų, pavyzdžiui, aukso ir platinos, arba skirtingų vieno metalo spalvų, pavyzdžiui, balto ir rausvo aukso, maišymas.

Originalios formos

Ryški išskirtinių formų vestuvinių žiedų tendencija. Tai gali būti įvairūs linkiai, pynimai, susukimai ir pan. Tai geras pasirinkimas nenorintiems klasikos, o taip pat puiki proga atrasti labai patogius ir drauge stilingus žiedus.

Tekstūra

Anksčiau vestuvinių žiedų paviršius buvo lygus it stiklas, taip pat dažniau blizgus. Šiandien būsimi jaunavedžiai turi kur kas platesnes galimybes: nuo matinės, kiek šiurkštokos tekstūros iki gana grubaus paviršiaus, gausiai dekoruoto brangakmeniais.

Graviravimas

Nors graviruoti vestuvinius žiedus – anokia naujiena, dabar ši paslauga tikrai „ant bangos“. Jei domina žiedų graviravimas, galbūt turite jau išsirinkę žiedus ir norite sužinoti, kokios yra jų graviravimo galimybės, jums gali padėti profesionalus juvelyras Vilniuje ar kitame mieste. Graviruoti galite vestuvių datą, pažinties datą, vardus, inicialus, vestuvių vietą, pasižadėjimą, simbolį ar kt.

Spalvoti brangakmeniai

Įprasta, kad vestuviniai žiedai yra be akmenukų arba su skaidriais, prabangiais brangakmeniais, pavyzdžiui, briliantais. Tačiau šįmet itin ryški spalvotų brangakmenių tendencija. Vestuviniai žiedai su rubinais, safyrais, ametistais, smaragdais, juodaisiais deimantais ar kitais akmenukais atrodo labai dailiai, išskirtinai ir stilingai. Negana to, tai kainos požiūriu bus patrauklesnis variantas.

Minimalizmas

Dailūs žiedeliai su vienu ar keliais nedideliais deimantais – įstabus klasikinis variantas, kuris ir nebus labai brangus, ir atrodys labai elegantiškai bei rafinuotai. Negana to, tokie žiedai visada tiks prie bet kokio aprangos derinio.

Gamtos motyvai

Šiais laikais daugelis atsigręžia į gamtą, tvarumą, ekologijos idėjos labai gajos, todėl nereikėtų stebėtis, kad gamtos tematika ryški ir šiuolaikiniuose vestuviniuose žieduose. Populiaru rinktis žiedelius su augalų lapų, žiedų motyvais, kurie margina papuošalo paviršių.

23-224

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode