Sprogimas

Ko tikėtis iš 2023 m. mados tendencijų?

Žiema perkopė į kitus metus. Po truputį pradedame fantazuoti apie tai, kas mūsų laukia ateinančiais metais. Kaip puošimės, kai saulės spinduliai vėl maloniai šildys? Kalbant apie asmeninį stilių, yra dviejų tipų žmonės: tie, kurie vengia tendencijų, ir tie, kurie negali jomis atsigėrėti. Jei priklausote #timelessfashion grupei, vis tiek tam tikrus rūbus atrasite iš naujo. 2023 m. persipina su klasika ir blizgučiais. 

Tad kas gali būti geriau tamsiais žiemos vakarais, jei ne naujo sezono garderobo planavimas? Iš mados neišeinančių stilingų drabužių rasite https://textilite.lt/.

Violetiniai tonai

Viena didžiausių 2022 m. mados spalvų tendencijų išliks ir 2023 m. Violetinė puošė viską - nuo kasdienių drabužių iki proginių. Panašu, kad violetinė pažers visą spektrą tonų. Niujorko mados savaitėje populiariausia buvo pastelinė šios spalvos atmaina. Sodresni ir gilesni atspalviai atrodė ypač elegantiškai, derinami su šviesesniais, levandų spalvos elementais. Viena kitą papildantys tonai itin pagyvina išvaizdą. 

Į ką atkreipti dėmesį:

  • Vakarėlių sukneles: artėja ypatinga proga? Gražūs ir romantiški alyviniai atspalviai viešpataus vakarėlių aprangoje 2023 m. Ieškokite sidabrinių suknelių su karoliukais ir tiuliu, jei norite išsiskirti.
  • Sportinį stilių: siūlome rinktis šviesiai violetinės spalvos sportinius drabužius. Išliksite elegantiškos net ir po gero kroso ryte.

Nenustygstantys kutai

Dar viena tendencija, pratęsianti savo gyvavimo ciklą iš 2022 m. į 2023 m. - kutai. Kutai yra ideali vasaros tendencija. Jie ne itin gerai dera su paltais, ir norisi, kad kutų detalės visada būtų matomos. Puikiai tinka šokiams ar saulėtiems vakarams. Kiekvienam drabužiui suteikia daugiau gilumo ir judesio. Nors kutai dažnai siejami su boho stiliaus atradimu, 2023 m. jie atrodo labiau glamūriniai.

Į ką atkreipti dėmesį:

  • Sukneles su kutais: žaviai atrodo suknelės su daugybe metalo atspalvių ir sluoksniuotais kutais. Vakarėlio metu pritrauksite aplinkinių žvilgsnius į kūno siluetą.
  • Mezginius su kutais: jei norite įtraukti kutus į kasdienybę, ieškokite lengvai pintų mezginių, kurie labiau primena bohemiškas šio stiliaus šaknis. 
  • Paplūdimio drabužius: kutai suteiks subtilumo, lengvo paslaptingumo įvaizdžiui. 

Nėriniai, pjaustyti lazeriu

Nėrinių detalės puikiai tinka pavasario ir vasaros aprangai. Plonas audinys su iškirptomis detalėmis yra pakankamai pralaidus orui. Pastaraisiais metais vis labiau linkstama į naujas technologijas. Šis sodrių nėrinių ir sudėtingo pjaustymo lazeriu derinys - tai duoklė meistriškumui. Puikiai tinka vakarinei ir proginei aprangai. Ideali investicija, ką vilkėti į sužadėtuvių vakarėlį ar vestuves kitais metais.

Į ką atkreipti dėmesį:


  • Nėriniuoti marškiniai: atrodys ypač elegantiškai, jei juos dėvėsite po kokybiškai pasiūtomis striukėmis.
  • Nėriniuoti sijonai: siekdami bet kokiai aprangai suteikti romantiškumo, ieškokite stambių nėrinių. Senovinio stiliaus įkvėpti sijonai suteiks modernesnį stilių.

Apatinis trikotažas, dėvimas kaip viršutinis drabužis

Dar viena perkelta tendencija - apatinis trikotažas kaip viršutinis drabužis. Tai labiau tinka pavasario ir vasaros sezonams, nes nesuteikia daug šilumos. 2023 m. mados tendencijose galima tikėtis vintažinio stiliaus įkvėpto įvaizdžio. Sugrįšime į laikus, kai korsetai buvo normalu. O kitą sezoną jie bus naudojami kaip suknelių liemenys. Rinkitės korsetinio stiliaus viršutinę dalį arba suknelę su prigludusiu liemeniu. Tos, kurios jaučiasi šiek tiek drąsiau, gali išbandyti braletes po švarkeliu.

Į ką atkreipti dėmesį:

  • Prigludusias ir platėjančias sukneles: tai - romantizuota apatinio trikotažo ir formuojančių drabužių versija, propaguojanti A linijos siluetą.
  • Slip sukneles: populiarios tiek darbui, tiek pramogoms. Atgavo mados pozicijas 90-ųjų metų tendencijoje. Ieškokite šlaunis apnuoginančių modelių, šilkinių audinių su nėriniuotomis detalėmis. 

Gėlės ant palangės, gėles ant drabužių

Kalbant apie 2023 m. pavasario ir vasaros mados tendencijas, gėlės sugrįžo ir jos yra didesnės nei bet kada anksčiau. Londono mados savaitės metu ant podiumo buvo galima išvysti didelio masto gėlių raštus. Ir nors kiekvienas dizaineris stilių perteikė savaip, svarbiausia buvo ryškūs atspalviai. Gėlių raštas dažnai populiarus vestuvinėms ar vestuvių svečių suknelėms ir kostiumėliams. Tai - nesenstanti tendencija, todėl gėlės visada turės vietą Jūsų garderobe.

Į ką atkreipti dėmesį:

  • Gėlėtas sukneles: vienas geriausių vasaros drabužių, kuris tinka daugeliui progų. Todėl išvengsite "nėra, ką apsirengti" momentų.
  • Raštuotas palaidines: akimirksniu pagyvins kasdienius drabužius. 

Raukimąsi palikite drabužiams

Moteriškiausia tendencija, kurią pastebėjome - dideli ir maži raukinukai. Vertikaliai, horizontaliai ir įstrižai per visą kūną. Jie pridėjo dekadentiškumo kiekviename žingsnyje. Tai - smagus būdas pabrėžti savo stilių. Jei nesate tikros, ar patinka raukinukai, rinkitės mažesnę jų versiją ant drabužių.

Į ką atkreipti dėmesį:

  • Sijonus su raukiniais: ieškokite vertikalių raukinių, kurie trauktų akį aukštyn ir žemyn siluetu.
  • Raukinius ant pečių: pečiai, dekoruoti raukiniais, kasdieniam stiliui suteiks prabangos.
  • Palaidines su raukiniais: suteiks formą ir charakterį išvaizdai. 

22-168b



Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode