Sprogimas

Pėdkelnių paslaptys

Moterys yra Dievo kūrinys, kuris mėgsta eksperimentuoti. Moterys dievina, kuomet atrodo gerai ir gali pasitikėti savimi, bet ne ką svarbiau yra ir patogumo jausmas. Moterys linkę gerai atrodyti ir jaustis nepatogiai, tačiau dabartiniame amžiuje galima rasti drabužių ir aksesuarų, kurie ne tik gražūs, pagyvina įvaizdį, bet ir itin patogūs. Vienas iš jų yra pėdkelnės

Pėdkelnes nešiojame tiek šiltesniu, tiek šaltu žiemos sezonu, dėl to jų storis skiriasi. Vienkartinės plonos pėdkelnės skirtos šiltesniems orams, kuomet norima apsaugoti kojas nuo menko vėjelio ir atrodyti įdegusioms, kai renkamasi kūno spalvos pėdkelnes. Pėdkelnių pasirinkimas yra platus, galima rinktis plonas, storas, taškuotas, su linijomis, juodas, bespalves, baltas ir spalvotas pėdkelnes, tačiau kaip išsirinkti tinkamiausias?

Paslaptys apie pėdkelnes:

  • Pėdkelnių spalvą rinkitės derindami jas su dėvimais batais. Jei avite batus šviesius batus, tai jokiu būdu nesirinkite juodų ar kitų tamsių spalvų pėdkelnių. Pasirinkus tamsias pėdkelnes kojos atrodys juokingai ir iš aprangos išsiskirs juodos kojos. Prie baltų batelių geriausia nedėvėti pėdkelnių išvis, jei yra galimybė. Jei kojos yra labai šviesios ir norite dėvėti pėdkelnes - jos turėtų būti kūno spalvos ar šviesesnės. Tiesa, renkantis kūno spalvos pėdkelnes svarbu atsižvelgti į tai, kad jos tiksliai atitiktų Jūsų odos spalvą. Jei nepavyksta tokių rasti, tuomet prioritetą teikite šviesesnėms. Tačiau visai kita tendencija yra su juoda avalyne. Galbūt geriausia, kai avalynė yra juoda, nes suklysti yra neįmanoma, kadangi prie juodų batelių tinka tiek juodos, tiek kūno spalvos pėdkelnės. Nemažai moterų mėgsta juodų batelių ir juodų pėdkelnių duetą, mat jis vizualiai ilgina kojas, kas damoms labai aktualu.

  • Žinome, jog galima rinktis matines ar blizgias pėdkelnes. Daugeliui patinka žėrinčios pėdkelnės, nes jos suteikia šventinę nuotaiką, atrodo gražiai, tačiau tik nedaugelis moterų žino, kad vizualiai tas blizgesys šiek tiek stambina kojas. Jei esate liekna ir norite pastorinti savo kojas rinkitės blizgias pėdkelnes, tačiau jei norite plonų kojų efekto, blizgučių teks atsisakyti ir pasirinkti matines pėdkelnes. 

  • Didžiausias sunkumas, kuomet renkamasi, kokias pėdkelnes įsigyti yra denai. Denais yra žymimas pėdkelnių storis. Kiekviena moteris gali rinktis pagal save, nes visų denų pėdkelnės yra tinkamos, tačiau kuo plonesnės, tuo greičiau jos plyšta, bet mažiau denų (iki 20) turinčios pėdkelnės atrodo kur kas elegantiškiau, formaliau, tad idealiai tiks prie puošnių drabužių, svarbiai progai. Puiku, jei plonas pėdkelnes mūvėsite ir biure – atrodysite rafinuotai, solidžiai. Žinoma, šaltuoju metų laiku derėtų rinktis storesnes pėdkelnes, nes su plonomis bus šalta.

  • Yra pėdkelnių, kurios papuoštos raštais, kuriuos galime pasirinkti, tačiau tai daryti reikia atsargiai. Smulkus raštas stambina, o stambus raštas sukuria vizualiai kūdesnių kojų efektą, dėl to pasirinkite, koks efektas reikalingas Jums.

Išsirinkite mėgstamiausias pėdkelnes ir būkite gražios, rafinuotos ir mylimos, nes Jūs esate to vertos. 

21-291

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode