Sprogimas

Molio kaukės – pagalba ne tik riebios odos savininkėms

Jau šimtmečius egzistuojantis odos puoselėjimas moliu niekur nesitraukia! Molio kaukės ir toliau išlieka vienu efektyviausiu būdų gerinti odos būklę ir spręsti nemalonias problemas. Viena geriausių molio funkcijų yra tai, jog jis kuo puikiausiai pašalina nešvarumus, riebalų perteklių ir tai visai nereiškia, jog tokia priemonė tinka tik riebios odos savininkėms!

 

Molio kaukės gali būti praturtintos įvairiausiais mineralais, vitaminais, odai naudingais aliejais, todėl tikrai nesunku atrasti tinkamą priemonę, kuri leistų pasidžiaugti molio teikiama nauda net ir sausos odos savininkėms. Jei molio kaukių dar naudoti neteko, mūsų pateikti privalumai tikrai paragins bent jau pabandyti.

Molio naudojimo odai privalumai

Viena geriausių molio savybių yra tai, kad iškart po jo naudojimo galima pastebėti tam tikrus rezultatus ir pajusti nuostabų švaros ir gaivumo pojūtį. Tik pagalvokite kas nutinka naudojant jį reguliariai!

Veido oda dienos pabaigoje gali būti pavargusi nuo didelio kiekių dirgiklių, kurie sutinkami aplinkoje. Tarša, purvas, prakaitas, riebalų perteklius, makiažas dienos pabaigoje privalo būti pašalinti, kitaip šie „įsibrovėliai“ gali ne juokais pabloginti odos būklę. Nors kasdieniuose grožio ritualuose odą nuo nešvarumų išgelbėti padeda prausikliai, tačiau kartą per savaitę rekomenduojamas gilesnis valymas. Tam puikiai tinka molio kaukės – tai lyg naujai atverstas švaraus popieriaus lapas.

Sausos odos savininkėms blizgesys greičiausiai nėra problema, su kuria dažnai susiduriama, tačiau riebiaodės nuolat įnirtingai su tuo kovoja. Blizgesys – gražu, bet tik ne tuomet, kai prieš valandą darytas makiažas nueina veltui. Valomoji molio kaukė geba puikiai sugerti perteklinius aliejus, todėl oda tampa matinė.

Molis nėra tas produktas, kuris pasirenkamas dėl drėkinimo, nes tai nėra jo pagrindinė funkcija. Tačiau dažnai molio kaukėse yra gausu drėkinančių ingredientų, kurie puoselėja veido odą, suteikia jai reikalingų medžiagų. Taigi, po pasilepinimo molio kaukėmis dažnai galima džiaugtis ne tik švara, bet ir sustiprintu odos drėgmės barjeru.

Molis turi ir raminančių savybių, todėl dažnai jis puikiai tinka net ir jautrios odos savininkėms. Žinoma, visuomet labai svarbu atsižvelgti ar molio kaukėse nėra kitų ingredientų, kurie gali erzinti jautrią odą.

Molis skatina sveiką kraujotaką, todėl pavargusi oda greičiau gali džiaugtis sugrįžusiu sveiku spindėjimu. Naudojant molį į odą patenka didesnis kiekis deguonies, todėl ji greičiau atsinaujina. Taip pat molis padeda sumažinti patinimus ir odos paburkimus.

Molio kaukės gali pagerinti ir kolageno gamybą. Kolagenas yra labai svarbus tuo, jog padeda ilgiau džiaugtis jaunatviška, elastinga ir stangria oda. Su amžiumi organizmas pradeda kolageno gaminti vis mažiau, todėl oda palaipsniui sensta –  ji tampa sausesnė, atsiranda vis daugiau raukšlelių.

Taigi, molis tikrai gali būti labai naudingas Jūsų odai, todėl nepraleiskite progos jos palepinti molio kaukėmis. Vos kelios minutės per savaitę gali padėti pagerinti odos būklę ir leisti džiaugtis švaria, atsinaujinusia veido oda. 20 minučių poilsio su veido kauke gali būti ir nuostabus būdas pagerinti savo nuotaiką!

21-212

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode