Sprogimas

Projekto „Šok su žvaigžde“ finale triumfavo KaYra ir Justas Girdvainis

LRT TELEVIZIJOS projekto „Šok su žvaigžde“ finalinėje dvyliktoje laidoje susirungė trys stipriausios ir žiūrovų mylimiausios poros: floristas–dekoratorius Edgaras Vegys ir Katerina Voropaj, aktorius ir prodiuseris Dovydas Laukys ir Melisa Valinovič bei dainininkė ir aktorė Kristina Radžiukynaitė ir Justas Girdvainis.

Suskaičiavus žiūrovų balsus paaiškėjo projekto laimėtojai – KaYra ir Justas Girdvainis. Laimėtojams atiteko simboliškas „Šok su žvaigžde“ trofėjus. O visa už skambučius surinkta pinigų suma, atitenkanti LRT, lygiomis dalimis išdalinta visiems projekto finalo dalyviams.

Pasirodymus stebėjo ir komentavo sportinių šokių profesionalai – Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, daugkartiniai Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų nugalėtojai Lina Chatkevičiūtė, Eglė Visockaitė ir Justas Kučinskas.

Laimėtojus projekto finale nulėmė tik žiūrovų balsai, projekto teisėjų vertinimas buvo patariamojo pobūdžio ir įtakos galutiniams rezultatams neturėjo. Žiūrovų balsavimą viso projekto metu stebėjo audito kompanija „Grant Thornton Lietuva“, o galutiniai žiūrovų balsavimo rezultatai paskelbti finalinės laidos metu. Visų laidų balsavimo rezultatai taip pat bus patalpinti portale LRT.lt gruodžio 20 dieną.

Ant parketo poros paskutinį vakarą atliko po tris šokius – pakartojo du šokius, iš kurių vienas buvo parinktas komisijos, kitas pačių, taip pat atliktas laisvas šokis.

Projekto finale atlikti šie šokiai:

Dovydas ir Melisa – Passodoblis

KaYra ir Justas G – Cha cha

Edgaras ir Katerina – Foxtrotas

Dovydas ir Melisa – Laisvas šokis

KaYra ir Justas G – Laisvas šokis

Edgaras ir Katerina – Laisvas šokis

Dovydas ir Melisa – Vienos valsas

KaYra ir Justas G – Tango

Edgaras ir Katerina – Rumba

 

D. Umbrasas / LRT nuotraukos

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode