Sprogimas

„Tele2“ pasiūlymai naujiems mokslo metams: nuolaidos telefonams, nešiojamiems kompiuteriams ir planšetėms

Mokslo metų pradžia – puikus laikas išmaniesiems įrenginiams įsigyti. Šiuo metu jiems kaip tik taikomos ypatingai didelės nuolaidos. Pasiūlymais jaudabar galima pasinaudoti operatoriaus salonuose ir internetinėje parduotuvėjewww.tele2.lt.

„Mokymuisi ir darbui skirti įrankiai turi daug įtakos mūsų tobulėjimo procesui. Todėl artėjant naujiems mokslo metams suteikiame itin palankias sąlygas išmaniesiems telefonams, nešiojamiems kompiuteriams ir planšetėms įsigyti“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Populiariausi telefonai pradinukams

Išrinkti patikimą telefoną pradinių klasių moksleiviui – ne taip paprasta. Tam, kad išsirinkti būtų lengviau, ekspertai atrinko kelis telefonų modelius, kurie idealiai tiks pradinukams. Vienas tokių – „Samsung Galaxy A21s“ (32 GB) modelis, pasižymintis gera kamera ir talpia baterija.Šiuo metu jam taikomas itin patrauklus pasiūlymas – išmaniojo kaina be sutarties ir mokant visą sumą iškart – tik 179 Eur.

Sutaupyti taip pat galima įsigyjant moksleivių pamėgtą, funkcionalų ir praktišką „Huawei P30 Lite“ telefoną su ypatingai ryškiu ir detaliu, 6,4 colių įstrižainės ekranu. Jo kaina be sutarties ir mokant visą sumą iškart – tik 199 Eur.

Mažiesiems patiks vaikiškas išmanusis laikrodis „Gudrutis Super-G Blast“. Jis pasižymi išskirtiniu dizainu, patogiu valdymu ir sustiprinta duomenų apsaugossistema.

Nuolaidos telefonams net iki 33 proc.

Norintiems naujus mokslo metus pasitikti su nauju telefonu – ypatingos nuolaidos. Pavyzdžiui, universalų, taupų ir galingą „Xiomi Redmi Note 9 Pro“ modelį dabar galite įsigyti net 50 Eur pigiau. Išmanusis nustebins daugiafunkcine keturguba kamera, 30 W galios sparčiuoju krovimu ir 16 MP raiškos asmenukių kamera.

Geros naujienos ir tiems, kurie planavo įsigyti vieną iš „Samsung Galaxy S20“ serijos modelių.Tiek perkantiems „Samsung Galaxy S20“, „Samsung Galaxy S20+“ ar „Samsung S20 Ultra“telefoną su 24 mėn. sutartimi, tiek be sutarties ir mokant visą sumą iškart, už simbolinę 1 ct priemoką dovanojamas išmanusis laikrodis „Samsung Galaxy Watch Active 2“. Dovanų kiekis ribotas.

Nešiojami kompiuteriai mokslui, studijoms, darbui ar pramogoms

Šiuo metu itin geromis sąlygomis galima įsigyti ir nepamainomą studijų ir darbo priemonę – nešiojamąjį kompiuterį.

Tiek studentams, tiek moksleiviams praverspatikimas, lengvas ir lankstus „Lenovo Essential V130 ­15.6 FHD“ modelis. Jis išsiskiria 15,6 colių įstrižainės, 1920x1080 raiškos ir 180 laipsnių kampu besilankstančiu ekranu. Be to, kompiuteris sveria vos 1,8 kg, tad drąsiai galėsite jį nešiotis kartu su savimi, kada tik to prireiktų.

Net 250 Eur pigiau dabar galite įsigyti galingą intuityvų „Apple MacBook Air 13“ nešiojamąjį kompiuterį su 128 GB atminties. Nors šis kompiuteris itin plonas (vos 15,6 mm) ir lengvas (1,25 kg), jame veikiantis aštuntos kartos „Intel Core i5“ procesorius lengvai susidoros su visomis užduotimis.

Planšetiniai kompiuteriai nuo 6 eur/mėn.

Patrauklus pasiūlymas taikomas „Lenovo IdeaTab Tab M10 HD 10.1 4G“ modeliui, kuris garsėja sparčiu procesoriumi, kokybišku garsiakalbiu ir saugumo suteikiančia veido atpažinimo technologija.

Su 80 Eur nuolaida dabar galite įsigyti stilingą, vos 7,55 mm storio, „Samsung T515 TAB A 10.1 2019“ (32GB) planšetinį kompiuterį. Šis modelis vertinamas dėl ištvermingos baterijos, aukštos kokybės garso sistemos ir įspūdingas spalvas atkuriančio ekrano. Jo kaina be sutarties ir mokant visą sumą iškart – vos 199 Eur.

Kai kuriems planšetinių kompiuterių modeliams, užsisakant jas kartu su „Go3“ televizijos paketu, taikomos papildomos, dar didesnės nuolaidos.

Daugiau informacijos apie pasiūlymus ir akcijas sužinositewww.tele2.lt, „Tele2“ salonuose arba paskambinę telefonu 117.

Įrenginiams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Akcijos laikas bei įrenginių ir dovanų kiekis –riboti.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode