Parama dėkojame




Sprogimas

Pasitark su ekspertais: koronaviruso teisiniai iššūkiai verslui

Vos tik pasikeitus verslo sąlygoms paskelbus Lietuvoje karantiną, įmonės susidūrė su daugybe teisinių iššūkių – kaip spręsti darbo teisės klausimus, kaip suvaldyti tiekimą ir santykius su tiekėjais, kaip elgtis su įsipareigojimais klientams, kai viskas stoja ir klausimų daugiau nei atsakymų. Į šiuos ir kitus verslui itin aktualius klausimus atsakys ekspertai tiesioginės transliacijos metu, kovo 24 d., 10 val., Versli Lietuva „Facebook“ paskyroje.

Ekstremalios situacijos paskelbimas neatleidžia verslo nuo sutartinių prievolių vykdymo, tačiau iš nežinojimo, neapgalvojimo, pirmosiomis karantino dienomis pasirodė socialiai neatsakingų verslo sprendimų. Ką daryti, kad to išvengti ir suvaldyti rizikas tiek dabar, tiek ateityje?

Pokalbyje dalyvaus:

Marius Skuodis, Ekonomikos ir inovacijų viceministras;
Dr. Tomas Bagdanskis, darbo teisės ekspertas, „iLAW“ vadovaujantysis partneris;
Irena Barauskienė, sutartinės teisės ekspertė, advokatų kontoros „TGS Baltic“ vyresnioji teisininkė;
Verslo atstovas (derinama).

Pokalbį moderuos: Daina Kleponė, VšĮ „Versli Lietuva“ generalinė direktorė.

Kviečiame verslo atstovus būti aktyviais ir užduoti aktualius klausimus iš anksto (šio „Facebook“ renginio diskusijoje) arba tiesioginės transliacijos metu.

Informacija apie numatomas tiesiogines transliacijas verslui aktualiais klausimais skelbiama „Verslios Lietuvos“ renginių kalendoriuje. Teikti pasiūlymus temoms, siūlyti pašnekovus kviečiame šiuo el. paštu: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. 

Ekonomikos ir inovacijų ministerijos informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode