Sprogimas

Kuo rengiasi laimė?

Ne paslaptis, kad sprendimą, kuo vilkėti šią dieną lemia ne tik suplanuota dienotvarkė, bet ir nuotaika. Didesnė dalis moterų nusprendžia užsidėti mėgstamą suknelę, kai jaučiasi laimingos. Pakili nuotaika taip pat dažnai pasufleruoja rinktis gaivesnes spalvasar ryškesnius raštus. Ar kada pagalvojote, kad sąmoningai pasirinkus vieną ar kitą derinį galima jaustis ryžtingiau, profesionaliau ar tiesiog laimingiau? Naujausi tyrimai patvirtina, kad apranga lemia ne tik kaip mus vertina kiti, bet ir tai kaip jaučiamės patys.

 

Profesinė apranga įpareigoja pasitempti ir sutelkti dėmesį į savo darbą. Ne šiaip sau pilotai dėvi uniformas. Vargu ar norėtumėte lipti į lėktuvą, prie kurio valdymo pulto sėdi pižamą dėvintis žmogus. Toks namų aprangos kodas siejasi su jaukumu ir atsipalaidavimu ir nekelia nė lašelio profesinio pasitikėjimo jausmo. Panašiai kaip lėktuvo įgulos atveju, veikia ir biuro „uniforma“ – dalykiškas kostiumas. Dalykiškai apsirengę žmonės ne tik sulaukia didesnio pasitikėjimo jų profesionalumu, bet ir patys geriau susikoncentruoja į problemų sprendimus bei ryžtingiau priima sprendimus. Tyrimai atskleidė, kad dalykinis aprangos kodas išties padeda laimėti ginčus ir įtikinti savo argumentais, tam įtakos turi tiek didesnis pasitikėjimas savo žiniomis, tiek pagarbus aplinkinių požiūris.

Su konkrečia apranga siejama ne tik kitų žmoniųreakcija, bet ir paties žmogaus lūkesčiai sau. Tikriausiai pastebėjote, kad sportinė aprangavisą kūną perjungia į aktyvesnį režimą. Apsiavus bėgimo batelius, rodos, kojos pačios ima spyruokliuoti apšilimo pratimus. Vilkint mėgstamomis jogos kelnėmis lengviau sutelkti dėmesį į treniruotės metu išsikeltus tikslus ir jų siekti. Todėl norint pradėti dažniau vaikščioti į sporto klubą ar neapleisti treniruočių namuose, tikrai verta įsigyti patogios ir stilingos sportinės aprangos komplektą.

O kaip dėl rūbų, kurie neturi ambicingų tikslų, tačiau pakelia nuotaiką ir padeda įveikti slogutį?Juk gerai nusiteikus kur kas paprasčiau įveikti kasdienius iššūkius, užmegzti draugystes bei sutelkti bendraminčius. Verta pabandyti išsirinkti, ką vilkėti ne pagal nuotaiką, o kurti nuotaiką pasitelkiant savo garderobo turtus. Skamba banaliai, tačiau patraukliai atrodant, paprasčiau pritraukti laimės jausmą bei sėkmę. Tiesa, neįmanoma konkrečiai apibūdinti, kaip atrodo laimingas kostiumas, nes nuotaiką labiausiai pakelia širdžiai mieli rūbai. Labiausiai nuotaiką kelia tie rūbai, kurie jums labiausiai patinka, su kuriais jaučiatės gražiausiai ir labiausiai savimi pasitikite.

Kai sunku atsikratyti slogios nuotaikos ar įtampos, vienas iš patikimų būdų padėti sau – pasirinkti tą pačią mylimą suknelę, kurią norisi vilkėti, kai širdis kupina džiaugsmo. Toji suknelė ar kitas mėgstamas rūbas turi tiek malonių asociacijų, kad net nepajusite, kaip neatsispirsite jo skleidžiamai smagiai nuotaikai. Šį fenomeną vėlgi galima paaiškinti tiek aplinkinių dėmesiu bei komplimentais, tiek spinduliuojamomis geromis emocijomis.

Ieškodami rūbų, kurie suteiks ryžto siekiant ambicingų tikslų darbe, įkvėps daugiau sportuoti ar žvalgantis širdžiai mielos suknelės pirmam pasimatymui, užsukite į Newmood.lt.

20-38

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode