Parama dėkojame




Išmanusis vazonas – daigyklė

Gyvename tokiame krašte, kurio klimatinės sąlygomis tikrai nelepina – saulės šiluma bei šviesa galime mėgautis tik tam tikrą laiko tarpą, tad ir augalininkystė sprendimai – labai riboti. Įvairių rūšių augalus galime auginti tik šiltuoju periodu ir tik ant rankos pirštų galima suskaičiuoti pavadinimus augalų, kuriuos auginti ir naudos iš jų gauti, galime ištisus metus. Tačiau, ar nebūtų puiku augalų vaizdais, skoniais ir aromatais mėgautis ištisus metus? Ir ar tai apskritai yra įmanoma?

 

Tad susikurti sau patinkančių augalų oazę ir mėgautis jų teikiama nauda, nepriklausomai nuo metų laiko, iš tiesų yra įmanoma – tereikia įsigyti išmanųjį vazoną – daigyklę Plantui Smart Garden 3e.

Įvairių rūšių salotos yra vertinamos dėl daugybės priežasčių: dėl savo puikaus skonio tinka dešimtims įvairiausių patiekalų, o jose slypintys vitaminai bei mikroelementai mums yra reikalingi ištisus metus. Ir, jei vasarą salotų galima užsiauginti lauko sąlygomis, tai, orams atvėsus, tai tampa neįmanoma, o statyti šiltnamį ar pirkti iš kitų šalių atvežtas salotas prekybos centruose, nori tikrai ne visi. Tačiau to ir neteks daryti – įvairių rūšių salotas galite auginti pasitelkdami išmanųjį vazoną.

Prieskoninės žolelės šiandien skaičiuojamos dešimtimis ir kiekviena iš jų yra labai naudinga: ne tik tobulai tinka gardinti sriuboms, troškiniams ar salotoms, bet ir gali praturtinti mūsų organizmą maistinėmis skaidulomis ir vitaminais, ir, žinoma, palepinti puikiais aromatais. Daugelis žolelių turi priešuždegiminių, gydomųjų savybių, tad idealiai tinka šaltojo sezono arbatoms ruošti. Ne ką mažau svarbu ir tai, kad kai kurių prieskoninių žolelių aromatai teigiamai veikia mūsų savijautą: štai, pavyzdžiui, mėta – nuramins, o citrininis čiobrelis – priešingai, suteiks žvalumo bei energijos. Tačiau, kad ir kokios naudingos prieskoninės žolelės bebūtų, orams atšalus, jų lauko sąlygomis užsiauginti negalima, o tolimą kelią įveikusios ir prekybos centruose parduodamos, mažiau aromatingos. Tačiau su šiais nepatogumais susidurti neteks, jei jūsų namuose atsiras išmanioji daigyklė.

Valgomos gėlės žavi daugelį dėl įvairių priežasčių: jos ne tik puošia namus; skleidžia aromatą, bet ir puikiu skoniu praturtina patiekalus ir tinka jų puošybai. Vis tik visais išvardintais valgomų gėlių privalumais galima mėgautis tik šiltuoju metu laiku arba išvengti šių apribojimų, įsigijus išmaniąją daigyklę.

Taigi, jei kiekvieną ruduo jus liūdina ne tik dėl trumpėjančių dienų, bet ir žinojimo, kad nebegalėsite mėgautis savo pačių užaugintų augalų grožiu bei teikiama nauda, belieka tik prisiminti, kad nuo šiol besikeičiantys metų laikai jums nebe kliūtis. Ištisus metus galite auginti salotas, prieskonines žoleles, valgomas gėles bei kitų rūšių augalus ir gauti vitaminų, mikroelementų, mėgautis puikiais skoniais ir aromatais. Išmanioji daigyklė Plantui Smart Garden 3e neužims daug vietos namuose, o stilingas dizainas papuoš namus. Įrenginys sveria vos daugiau nei kilogramą, todėl lengva ir paprasta transportuoti iš vienos vietos į kitą. LED gyvavimo ciklas siekia apie 15 – 20 metų, todėl tai yra puikus pasirinkimas kiekvienam, kuris mėgsta ilgaamžius gaminius bei ekonomiškas investicijas. Vienu metu galima auginti net 3 rūšių augalus, tad nuėmę derlių, galėsite mėgautis skonių bei kvapų įvairove; užsiauginsite augalų, tinkančių pačių įvairiausių patiekalų ruošimui. Įrenginiu paprasta naudotis, priežiūra – nesudėtinga.

Pamirškite, ką reiškia visą šaltąjį metų laiką prekybos centruose pirkti beskones salotas ar aromatą praradusiais prieskonines žoleles – mėgaukitės savo pačių užauginto derliaus skonių sodrumu bei aromatų intensyvumu.

 

Prie kavos.lt informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode