Parama dėkojame




Sprogimas

Startavo pigesnio „iPhone Xr“ prekyba Lietuvoje – kaina skirsis keliais šimtais eurų

 

Vos prieš mėnesį pristačiusi brangiausius savo šių metų modelius „iPhone Xs“ ar „iPhone Xs Max“ , „Apple“ kompanija ištikimiausiems savo fanams, neįperkantiems šių modelių, pateikė naują alternatyvą – pigiausią savo telefonų modelį „iPhone Xr“. Šiandien visuose oficialiuose prekybos vietose startavo šio modelio prekyba ir Lietuvoje. Kaip ir buvo galima tikėtis, eilės prie šio modelio parduotuvėse nenusidriekė. Telefono techninė charakteristika taip pat gerokai nusileidžia ankstesniems modeliams.

Prekybos centre „Panorama“ įsikūrusiame „iDeal“ salone naująjį telefoną išpakuoti ir „iPhone Xr“ pareklamuoti buvo pakviesta atlikėja Monique. Naktinė prekyba šiam modeliui nebuvo organizuota. Ir nors naujojo modelio kaina nuo brangiausių „iPhone“ skiriasi 300 Eur, smalsuolių pristatyme susirinko minimaliai.

Išskirtinį stilių besirankanti atlikėja Monique sako, kad renkantis telefono modelį jai pačiai svarbiausia telefono kamera ir spalva. Galbūt todėl, neslepia pati ilgai dvejojusi, kurią „iPhone Xr“ spalvą pasirinkti. O šių modelių spalvų gana plati. Lietuviai galės rinktis mėlynos, geltonos, raudonos, koralų, juodos ar baltos spalvos „Xr“ modelį.

Mėgautis Full HD video turiniu nebus galimybės

Naujausias „iPhone Xr“ turi tik LCD technologijos 6,1 colio įstrižainės berėmį ekraną, kuris yra didžiausias šio naujojo trūkumas. Tik 1792x828 rezoliucijos (326 ppi) turintis ekranas neleis jums mėgautis Full HD video turiniu per „Youtube“, o dabar jau 2018 m. Kaina visgi pakankamai aukšta.

Taip pat šį telefoną reiktų labiau pasaugoti, nes atsparumas aplinkos poveikiui šiek tiek prastesnis (IP67), nei brangesnių „Xs“ ir „Xs Max“ (IP68). Mėgstantiems fotografuoti, „iPhone Xr“ modeliu neturėsite galimybės naudotis dvigubu priartinimu, nes galinėje dalyje yra vienguba 12 MP raiškos kamera. Lietuvoje „iPhone Xr“ kainuos nuo 869 iki 1049 eurų, priklausomai nuo pasirinktos 64, 128 ar 256 GB vidinės talpos.

Gerai tuo, kad „iPhone Xr“ turi naujausią „A12 Bionic“ procesorių, todėl greičiu turėtų nenusileisti ir brangesniems šių metų modeliams. Apsaugoti išmanųjį bus galima įprastu kodu arba „Face ID“ veido atpažinimo technologija.

Apie baterijos talpą „Apple“ kompanija paminėjo tik tiek, kad šis „Xr“ išmanusis veiks pusantros valandos ilgiau nei „iPhone 8 Plus“. Taip pat „iPhone Xr“ turi greito krovimo technologiją ir per 30 minučių išmanųjį įkrauti gali 50% baterijos talpos. Žinoma, už tai teks papildomai susimokėti, nes pakuotėje įkroviklis – įprastas.

Raudona spalva skirta prisidėti prie AIDS paramos

Beje, raudonos spalvos „iPhone Xr“, kaip ir kiti RED prekės ženklo linijos gaminiai, yra skirti prisidėti prie pasaulinės kovos su AIDS paramos. Šie įrenginiai garsina roko žvaigždės Bono įsteigtą organizaciją RED, visame pasaulyje kovojančią prieš AIDS.

Lrt.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode