Sprogimas

Savivaldybės vadovai dalyvavo Haviržovo miesto šventėje

   Gruodžio 4–6 dienomis Mažeikių rajono savivaldybės meras Antanas Tenys, Savivaldybės administracijos direktorius Bronius Kryžius, mero patarėjai Giedrius Petrulevičius ir Jonas Buinauskas, Savivaldybės tarybos narys Darius Seilius dalyvavo Haviržovo (Čekijos Respublika) šventiniuose renginiuose, skirtuose miesto įkūrimo 60-osioms metinėms paminėti.

      Gruodžio 4 d. rajono Savivaldybės delegaciją priėmė Haviržovo meras Daniel Pawlas. Savivaldybės meras A. Tenys paveikino Haviržovo miesto jubiliejinės šventės proga. Linkėjo merui ir visiems Haviržovo žmonėms ilgų laimės, klestėjimo ir gerovės metų, o miestų bendradarbiavimui – naujų ir prasmingų iniciatyvų politikos, verslo, kultūros, sporto, švietimo ir kitose srityse.

„Haviržovo ir Mažeikių miestai tarpusavio bendradarbiavimo ir partnerystės sutartį pasirašė prieš septyniolika metų. Šis laikotarpis pažymėtas džiugiu bendravimu, žinojimu, kad gražiojoje Čekijos Respublikoje turime labai šaunius partnerius. Nuoširdžiai tikiu, kad glaudūs ir bendra istorine patirtimi paremti Haviržovo ir Mažeikių miestų tarpusavio ryšiai ateityje paskatins dar intensyviau bendradarbiauti, plėtoti abiejų kraštų žmonėms naudingus projektus įvairiose srityse, prisidėsiančius prie dar didesnio tarpusavio supratimo ir mūsų draugystės įtvirtinimo“, – sakė A. Tenys.

Mažeikių rajono savivaldybė iš viso yra pasirašiusi aštuonias draugystės ir bendradarbiavimo sutartis: su Havelbergo rajonu (Vokietija), Plocko miestu (Lenkija), Jarvamos apskritimi (Estija), Liezen miestu (Austrija), Haviravo miestu (Čekija), Saldus  rajonu (Latvija), Novopolocko miestu (Baltarusija), Lebedino miestu (Ukraina).

 

Savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode